Allerlei dingen te doen
home promotie & reclame trainingen & workshops contact
personeelsfeesten
bedrijfsfeesten
teambuilding
workshops
training & seminars
zeiltochten
jubileumfeesten
bruiloften
voor kinderen
faciliteiten
catering
artiesten
licht & geluid
dienstverlening
attracties
promotie
relatiegeschenken

 
voorwaarden

Trainingen & workshops

Wij bieden trainingen voor zowel profit als non-profit organisaties. Zo hebben we meerdaagse verkooptrainingen en verkoop workshops van één dag ontwikkeld voor het bedrijfsleven. Deze trainingen worden uiteraard gegeven door trainers die hun sporen in het bedrijfsleven verdiend hebben. De verkooptrainingen worden in goed overleg met de opdrachtgever toegesneden op de situatie van het bedrijf in kwestie. De trainingen kunnen zowel incompany als op een andere locatie gegeven worden. 

Naast verkooptrainingen hebben we voor zowel profit als non-profit een workshop ontwikkeld die zich geheel richt op het redactioneel beheren van content op de eigen website. Steeds meer organisaties onderhouden middels een Content Management Systeem (CMS) hun eigen website. Vaak ontbreekt het echter aan specifieke kennis van dit medium en kennis van de internetsurfer / beeldschermlezer. Deze workshop maakt u en uw medewerkers wegwijs in zaken als:

- algemene marketing en webmarketing.
- redigeren van teksten.
- algemeen tekstschrijven en webtekst schrijven.
- het voeren van een tekst- en beeldredactie.
- gedragingen van de beeldschermlezer.
- etc.

Deze workshop kan al gegeven worden vanaf € 85,- persoon (minimaal 12 personen).

Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Of klik op de ‘bel mij a.u.b.‘ button aan de rechterzijde en wij nemen contact met u op. 

 

 

 

Bel mij a.u.b.
Graag een offerte
Tell a friend